BeadPress – Peremlenyomó asztal

MTT BPR7 - Peremlenyomó asztal

A videón WL kerékemelőnk, és 0:15-től a BPR7 vízszintes peremlenyomó asztal működése kerül bemutatásra.

A szolgáltató szektorban egyre fontosabb a hatékonyság növelése. Ezt talán már minden vállalkozó a saját bőrén érzi, és valószínűleg tett is lépéseket azért, hogy minél kevesebb munkaerő igénnyel, minél gyorsabban végezze el ugyanazt a munkát.

A peremlenyomó asztal nem csak egy újabb gép a műhelybe, hiszen az alapvető gumicsere folyamatokat változtatja meg. Gépeink lehetőséget adnak - a jelenlegi gépparkjának használata mellett -, hogy mindössze három ember ugyanakkora mennyiségű munkát végezzen el adott idő alatt, mint négy.

A BPR7 kapcsán leglényegesebb információk:

  • Egyenes derékkal történő munkavégzést tesz lehetővé, jól látható munkafelülettel.
  • A kerék mozgatása nem igényel erőkifejtést a mozgó tálcának köszönhetően.
  • Mivel a gumiszerelő gép oldalán levő peremlenyomót kiváltja-, a jövőben egyidőben történhet a perem lenyomás és a gumiszerelés, ami jelentősen növeli a hatékonyságot.
  • A munkatársak kímélése már a gumicsere szezonok második hetétől megmutatkozik: nem fáradnak el, nem lassul a tempó, nem sérül a derék.
  • A lenyomási sebesség és erő állítható (a videón 1/3 sebesség mellett, 6,5 Bar nyomás van beállítva). A maximális nyomóerő 4t, amely kb. 30%-al magasabb a gumiszerelő gépek oldalán levő peremlenyomó karokénál.
  • A lenyomó fejet könnyen cserélhető, műanyag burkolat borítja a felnik védelméért.

 

Ára: nettó 645.000 Ft